Bucharest Photo Treasure Hunt – Seek Your Culture

Seek your Culture


Asociaţia Young Initiative anunta lansarea concursului “ Bucharest Photo Treasure Hunt – Seek Your Culture”, ce va avea loc pe data de 13 noiembrie 2010 in Parcul Gradina Icoanei, unde tinerii vor avea ocazia să redescopere obiectivele culturale si turistice ale orasului, printr-o metoda inedita si distractiva, care le va provoca inteligenta, creativitatea si spiritul de echipa.

Proiectul isi propune sa le ofere tinerilor bucuresteni sansa de a-si redescoperi orasul si in acelasi timp, de a se distra alaturi de persoane noi in incercarea de a gasi “comoara culturala a Bucurestiului”, pe baza indiciilor primite. De asemenea, la fiecare locatie echipele vor realiza fotografii cat mai creative, atat cu obiectivele culturale, cat si pentru unele “provocari”, ce vor fi jurizate la sfarsitul concursului.

Echipele cele mai rapide si creative vor primi o serie de premii, corelate bineinteles cu scopul proiectului. Mai exact, acestea vor primi bilete gratuite la spectacole de teatru si la o serie de muzee din Bucuresti. In plus, o parte dintre pozele castigatoare vor aparea in cadrul unei expozitii la Ateneul Roman, in luna ianuarie 2011.

Inscrierile pentru concurs se vor face pe site-ul acestuia – www.seekyourculture.ro – pana pe 10 noiembrie 2010. Informatii complete despre proiect, metodologie, parteneri si sponsori se gasesc pe site-ul proiectului.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *