#bandafoto, primul eveniment foto dedicat utilizatorilor de smartphone, marca Banda Foto

posterbandafotoresize

Pune-ti abilitatile fotografice si telefonul la incercare cu #bandafoto, primul eveniment fotografic marca Banda Foto, dedicat in intregime utilizatorilor de telefoane smartphone si tablete. Vei fotografia, edita si incarca fotografiile tale creative si vom participa la o discutie deschisa, pe baza imaginilor obtinute, pentru a invata unii de la altii!

Banda Foto are placerea de a te invita la intalnirea ce va avea loc pe data de 27 iunie 2015, sambata, de la ora 11:00, in fata Operei Romane din Bucuresti. Acolo vom incepe prima editie a #bandafoto, primul eveniment foto exclusiv pentru smartphone-uri si tablete.

Astfel, toti participantii vor fi invitati sa isi foloseasca telefoanele mobile sau tabletele pentru a captura cele mai interesante si creative fotografii, pe baza unor teme date. Participantii vor putea edita fotografiile cu ajutorul aplicatiilor preferate instalate pe dispozitivele mobile folosite, iar apoi le vor incarca pe Facebook, pe paginile special create pentru fiecare tema. Apoi ne vom intalni cu totii la Cafeneaua Dolce Bacio, din Bd. Regina Elisabeta, Nr. 61 (vis-a-vis de Parcul Cismigiu). Acolo vom discuta pe baza fotografiilor, pentru a ne imbunatati abilitatile fotografice si creative.

Te poti inscrie gratuit la #bandafoto pe site-ul www.bandafoto.ro/inscriere.

Despre Banda Foto
Banda Foto a aparut din dorinta de a promova creativitatea in artele vizuale, in special in fotografie, prin intermediul benzilor desenate, fiind prima initiativa de acest tip din Romania.

Banda Foto isi propune sa creeze o viziune noua asupra fotografiei, prin experimentare, prin crearea unui mediu prietenos si interactiv, in care persoanele pasionate de fotografie pot gasi noi idei si perspective. Banda Foto contribuie si dezvolta o comunitate fotografica deschisa catre nou si este permisiva in ceea ce priveste libertatea de exprimarea, incalcarea regulilor si aprofundarea cunostintelor in randul fotografilor aflati la inceput de drum.

Contact: Daniel Diaconu
banda.fotografica@gmail.com
0720 875 256
www.bandafoto.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *