Bandabeat – Miscare de sustinere a tinerilor muzicieni ieseni

Bandabeat

Bandabeat

În perioada 9 aprilie – 3 iunie 2012, Asociația Adolceris organizează în colaborare cu YouthBank Iași proiectul educațional “Bandabeat: Find your band, feel the beat”. Acesta se adresează liceenilor pasionați de muzică având vârste cuprinse între 15-19 ani, care nu au avut posibilitatea de a lua contact direct cu scena muzicală ieșeană şi constă în sesiuni de training și repetiții derulate pe parcursul a 4 săptămâni urmate de o competiție – concert.

1.Înscrieri şi preselecţii (17-29 aprilie)
Liceeni interesați de ideea proiectului se pot înscrie la preselecții completând formularul care, în perioada 17-26 aprilie, le va sta la dispoziție pe pagina web a proiectului. La finalul perioadei de înscriere, juriul Bandabeat va selecționa aproximativ 30 de liceeni ce vor fi împărțiți ulterior în 5 grupuri muzicale.

2.Traininguri şi repetiţii (2 mai-30 mai)
Finaliștii vor beneficia timp de patru săptămâni de acces în sala de repetiții aparţinând Ascociaţiei Ţara de Sus și de o serie de workshop-uri ţinute de diferiți invitați speciali din lumea muzicii ieșene.

3.Concertul și competiția finală (1-3 iunie)
Această ultimă etapă vizează organizarea unui concert desfășurat sub forma unei competiții. Juriul va decide echipa câștigătoare ce va beneficia de înregistrarea gratuită a unei compoziții proprii și promovarea acesteia la nivel local.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *