Art in action: Expozitie cu vanzare handmade si pictura


Art In Action: expozitie cu vanzare de handmade si pictura

Expoziţia cu vânzare “Art in action” este gata să îşi desfăşoare activitatea pe 5-6 iunie 2010, în Bucureşti.

Echipa proiectului Art in action, susţinută de Ligă pentru Educaţie, Cultură şi Sport prin programul YouthBank vă invită sâmbătă şi duminică 1-6 iunie, între orele 12-19:00, la Teatrul de Comedie pentru o expoziţie cu vânzare de accesorii handmade şi lucrări de pictură. Art in action este un proiect gândit şi implementat de o echipă de liceeni din Bucureşti, finanţat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare prin programul YouthBank.

Accesoriile (cercei,brăţări,coliere,bentiţe,broşe,felicitări),confecţionate din materiale reciclabile , cât şi lucrările din ceramică şi picturi au fost realizate de către copii din clasele V-VII ai Şcolii nr. 58 “Petre Ghelmez”, îndrumaţi de membrii proiectului Art in action în cadrul unor workshopuri. Ne propunem să organizăm această expoziţie pentru a-i susţine pe micii artişti. Toate veniturile strânse cu ocazia acestui eveniment vor fi donate Şcolii “Petre Ghelmez” cu scopul deschiderii unui centru de reciclare situat în incinta şcolii.

Proiectul Art in action ce are ca finalitate această expoziţie îşi propune promovarea implicării, sensibilizării tinerilor prin ateliere de creaţie.

1 thought on “Art in action: Expozitie cu vanzare handmade si pictura”

  1. ce s-a intamplat cu artizanal?? nu e destul de?
    in fine. asta doar ca sa fiu rautacios.
    uu si interfata noua pe site. cool bro!

    Reply

Leave a Comment