Arca lui Noe – Prostii sub clar de luna – 15 Mai

Prostii sub clar de luna

Duminică, 15 mai 2011, de la orele 19:00, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18), Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” vă invită la premiera spectacolului “Prostii sub clar de luna”, spectacol in care actorii nu realizează un simplu act de personificare a personajelor ci redau moravuri specifice unei societăți care stă sub semnul dualității etre-paraître, a suspiciunii și a secretelor.

“Prostii sub clar de luna”, comedie dupa Teodor Mazilu, în regia lui Alexandru Robert Nagy, este un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, un spectacol în care Gogu joacă „alba neagra” cu viețile a două femei care îl iubesc la nebunie și care ar face orice pentru el iar Emilian, orbit de „câmpu’ muncii”, nu vede, sau mai bine zis, uită de femeia alături de care a decis sa-si petreaca viata.

Va asteptam la spectacol pentru a afla ce turnura ia viata celor doua cupluri, dupa ce trec printr-o metamorfoza radicala de principii.

Din distribuţie fac parte:

Clementina – Oana IONESCU
Gogu – Alexandru NAGY
Ortansa – Anca DINICU
Emilian – Ştefan PAVEL
Mama Ortansei – Ana UDROIU
Tatăl Ortansei – Vlad DRĂGULIN
Vasilica – Iuliana FERARU

Pretul unui bilet la acest spectacol este de 15 lei. Pentru cupluri sau grupuri de 5 persoane, pretul unui bilet este de doar 10 lei.

Rezervarile se pot face prin sms la numarul 0740.134.163 si se anuleaza daca nu sunt ridicate cu cel putin 20 de minute inainte de inceperea spectacolului.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *