Teen Press – VS – Alpha Q – Cupa Liceelor la Laser Tag

Laser-Tag-Teen-Press-Alpha-Q

Pe 5 Mai, a avut loc confruntarea dintre “Teen Press” şi Alpha Q. Pentru cei ce nu ştiu, Alpha Q este echipa ce a reprezentat C.N. Gheorghe Lazăr, ajungând pe locul întai în Cupa Liceelor la Laser Tag organizată de Teen Press şi găzduită de Lasermaxx România.

Laser-Tag-Teen-Press-Alpha-Q

Cei de la Teen Press au vrut să se asigure că echipa Alpha Q este cu adevarăt învingătoare şi au provocat-o la un joc de 3 partide. Deşi mulţi ar putea crede că a fost un joc uşor, trebuie să vă spunem că Teen Press nu a avut niciodata punctaj pe minus, iar în două din trei jocuri a avut un scor de 50% din cel al Echipei Alpha Q.

 Laser-Tag-Teen-Press-Alpha-Q

Ce putem deduce din asta? Echipa Alpha Q din C.N. Gheorghe Lazăr este cu adevărat câştigătoarea Cupei Liceelor la Laser Tag – Ediţia I, iar Teen Press nu este o echipă slabă. Totuşi a rezistat în faţa câştigătorilor, nu?

Laser-Tag-Teen-Press-Alpha-Q

Cu această ocazie, câştigătorii din Alpha Q au pus mâna, la modul fizic, pe Cupa Liceelor la Laser Tag, care pâna atunci a fost ţinută acunsă în mare secret in cele mai misterioase dulapuri ale Redacţiei Centrale “Teen Press”. (vezi: link)

Felicitări Alpha Q!

Mulţumiri speciale prietenilor de la Lasermaxx ce au făcut ca această confruntare, Teen Press VS Alpha Q să fie posibilă.

Parteneri ai Cupei Liceelor la Laser Tag:
I.S.M.B ; yuppy.ro ; 9am.ro; Presa in blugi; Evenimente Bucuresti; sofresh.ro; metropotam.ro ; feeder.ro;

Vezi toate pozele

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *