Mai sunt doar 3 zile pana la Gala Balurilor 2010!


Gala Balurilor 2010

Liceenii din Bucureşti şi-au marcat cu siguranţă data de 22 mai în calendar, pentru că îi aşteaptă un spectacol pe care nu-l vor uita: Gala Balurilor 2010! Sâmbătă, pe scena Jet Set Events Hall din capitală vor urca cele mai frumoase boboace de liceu, Şuie Paparude, David Deejay&Dony, trupe de dans renumite şi tineri artişti… totul într-un show spectaculos care pune laolaltă frumuseţea, talentul, muzica, dansul şi excelenţa în organizarea de evenimente pentru liceeni.

Spectacolul va începe la orele 20:00 şi îşi propune să-i ţină în priză pe toţi cei prezenţi până în jurul orei 24:00, când vom afla cine pleacă acasă cu mult-râvnitele titluri: Cel Mai Popular Liceu din Bucureşti, Cel Mai Bun Bal al Bobocilor, Miss Aptitudini 2010, Miss Popularitate 2010 şi, evident, Miss Boboc Bucureşti 2010.

Şuie Paparude va încheia spectacolul, cu un live act de excepţie care nu mai are nevoie de prezentări, iar apoi liceeni  vor petrece până spre dimineaţa la after-party marca Gala Balurilor 2010.

Încă nu v-am convins că nu aveţi cum să lipsiţi de la mega-eveniment? Atunci, trebuie să menţionăm că biletele sunt pe terminate! Acestea mai pot fi achiziţionate până vineri din reţeaua magazinelor Diverta, de la reprezentanţii Gala Balurilor 2010 din fiecare liceu bucureştean sau online pe www.myticket.ro.

Teen Press va fi acolo ! 😀

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *