Spectacolele Teatrului Excelsior din acest weekend

Weekendul acesta, puteți vedea câteva dintre cele mai aplaudate spectacole din repertoriul Teatrului EXCELSIOR:

Vineri, 20 mai, de la ora 19:00, nu ratați Interzis sub 18 ani – spectacolul unei confruntări-„elastic” între generații, o incursiune neconvențională în universul adolescentin, dincolo de tabu-uri și prejudecăți.

Sâmbătă, 21 mai, ora 19:00, vă invităm să petreceți seara în familie, la Aventuri în Ținutul Florilor (revenire în repertoriu) – o călătorie într-o miraculoasă lume a florilor, animată de lupta pentru a câștiga mâna frumoasei prințese Deea.

Duminică, 22 mai de la ora 11:00, vă așteptăm (cu mic, cu mare) la Cocoșelul neascultător – o poveste plină de candoare și umor, în cel mai longeviv spectacol din repertoriul Teatrului EXCELSIOR, scris și regizat de maestrul Ion Lucian

Tot duminică, de la ora 19:00, nu ratați întâlnirea un gen de spectacol care vă va cuceri: Arlecchino și pierdutele iubiri – o explozie de întâmplări comice, confuzii și situații imprevizibile „orchestrate” cu măiestrie de îndrăgitul personaj al Commediei dell’Arte, Arlecchino.

Programul complet poate fi consultat aici: https://teatrul-excelsior.ro/program/. Biletele la spectacole pot fi achiziționate de pe website-ul Teatrului EXCELSIOR, platforma bilet.ro și de la Casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *