Invitatie la Trofeul F.T.M.B. 2013, editia II

Trofeul FTMB - Fundatia Pentru Tineret a Municipiului Bucuresti

Trofeul FTMB - Fundatia Pentru Tineret a Municipiului Bucuresti

Fundația pentru Tineret a Municipiului București are bucuria de a organiza cea de-a doua ediție a Trofeului F.T.M.B., cu același spirit energic de fair play și dorință de mișcare, eveniment la care și organizația dvs. este invitată.

Anul acesta, Trofeul F.T.M.B. va avea loc în data de 16.11.2013 (sâmbătă), începând cu orele 09:00 (ora de prezentare a echipelor), pe terenurile sportive de la Universal Club, din Șos. Vergului nr. 14, sector 2, București.

Vă invităm așadar să participați în cadrul acestui turneu, în care veți avea ocazia de a vă întrece la proba de mini-fotbal (min. 4+1 jucători).

Echipele își pot stabili și jucători de rezervă, însă nu pot avea mai puțini membri decât este necesar pentru participare. De menționat faptul că la ora 09:00 se vor prezenta echipele, la ora 09:30 se va face tragerea la sorți, urmând ca turneul să înceapă la orele 10:00.

Se vor acorda cupe echipelor clasate pe locurile I, II și III. De asemenea, nu există limită de vârstă în ceea ce privește membrii unei echipe.
Rugămintea organizatorilor este a se folosi un echipament sportiv adecvat, respectiv adidași sport cu talpă normală (fără crampoane).

Înscrierile au loc până la data de 31.10.2013 și se vor face la adresa office@ftmb.ro, cu mențiunea Pentru Trofeul FTMB 2013, specificându-se numele organizației, numele echipei (dacă există) și numărul membrilor din echipă.

Pentru detalii suplimentare vizitați site-ul www.FTMB.ro sau:

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *