Cum sa avem o camera cu influente feng shui

Cum sa avem o camera cu influente feng shui

Cum sa avem o camera cu influente feng shui

de Laura Ștefan – seminarist
foto: Cristiana Chivu – colaborator foto

În ultima vreme, tot aud feng shui în sus, feng shui în jos, încât am preferat să urmez vorba românului: ,,Ia sa vad, nene, și eu ce e ăla feng shui! Să nu mor neștiutoare, nu de alta.“

Ei bine, drept o mică informație de început, pot spune că feng shui reprezintă un domeniu fascinant, care poate să strângă și să risipească averi, dacă este bine sau dimpotrivă, prost aplicat. Totodată, este unul dintre cele cinci componente ale destinului (celelalte fiind soarta, care depinde de momentul nașterii, norocul, filantropia și educația, însoțită de experiență) . Pe înțelesul multora, feng shui e un mod prielnic de a ne aranja, pozițona lucrurile din cameră în funcție de fluxul energetic. Și toate astea pentru a ne armoniza spiritul cu mediul inconjurător!

După o trudă de cautări, scormonit și întrebat prin jur am aflat multe ,,reguli“ feng shui foarte simpatice:

Este foarte important ca patul din camera voastră să nu fie în apropierea unei ferestre (știind că prin aceasta iese energia vitală, oferindu-vă o influență negativă), de a nu sta între usă și fereastră (pentru a nu opri fluxul energetic) și de a nu dormi cu picioarele către ușă, fără a avea înaintea patului un obiect de mobilier (având în vedere faptul că este considerată o poziție ,,letală“ și în multe culturi mortul este scos din cameră cu picioarele înainte). Capul patului este de preferat să fie lângă un perete (deoarece se numește ,,țestoasa neagă“ și care se referă la o energie ce te sprijină și apără).

Pentru a vă spori creativitatea, puteți să vă așezați computer-ul în partea de nord sau vest a camerei, iar pentru obținerea unor venituri cu ajutorul lui, în partea de sud-est. Nu este bine să amenajați spații de lucru cu vedere spre scări sau uși. Trebuie să aveți grijă la ce puneți pe pereți (se numește ,,pasărea roșie“ și face referire la scopul pe care vrei să îl atingi în viață, depinzând și de picturile ori fotografiile de pe pereții camerei). Și nu uitați să puneți în partea de nord a camerei lucrări ale unui compozitor sau poet, deoarece reprezintă comunicarea și creativitatea!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.