Indemn la omenie: “Never be alone” in Lazar

never be alone

de Irina Brătan – seminarist
foto: Maria Vizitiu – colaborator foto

Pe 12 aprilie, la sala de festivităţi a liceului Lazăr a avut loc evenimentul „Never be alone“, organizat mai ales de elevii clasei a 11-a I.

Robert Gherman, un copil în vârstă de 13, îşi schimbă de 11 ani sângele ca să trăiască. Robi – cum îl alintă familia – a făcut de curând un transplant de celule stem. Acum are nevoie de bani pentru a-şi urma tratamentul în Italia.

never be alone

Aşa a apărut acţiunea „Never be alone“, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru Robert. E şi o competiţie între licee: câştigă cine adună cei mai mulţi bani.

never be alone

Activitatea ar fi început la 12:30, dar din cauza unor defecţiuni tehnice a început pe la 13:15. Spectacolul a fost deschis de o puştoaică talentată de clasa a VI-a (Zsuzana Cerveni), cu două melodii, dintre care prima imnul „Never be alone“.

never be alone

În continuare, show-ul îi aduce pe scenă pe Radio Killer, care încep cu „Foila“.
După ei, spectatorii au vizionat un filmuleţ cu articole despre Robi. Iar când să dea ultimul articol, prezentatorul şi-a dat seama că ăsta… nu-i. Şi omu’ a mers mai departe – a rugat să fie sunat de cineva din public. Prima dată l-au sunat două fete în acelaşi timp. Apoi l-a apelat doar una, iar telefonul i-a sunat cu o melodie de-ale lui Nick Kamarera & Mike Diamondz.

never be alone

Şi cei din urmă au urcat pe scenă. Au cântat melodii precum „Thailanda“ şi „Kalya“. Iar când solistul şi-a scos geaca, multe spectatoare aveau fluturi în stomac.

După aceea s-a făcut o tombolă, la care primele două numere câştigătoare nu erau prezente. Şi a câstigat prima persoană care a ajuns la scenă.

never be alone

În continuare au cântat Deepside Deejays, care au făcut o atmosferă bună şi a încheiat cu un nou single propriu, intitulat chiar „Never be alone“.

Şi, în sfârşit, a intrat în aplauzele tuturor „cel mai sexy artist… CONNECT-R“ (după cum şi o fată din organizare a zis), cu trupa de street dance. Băieţii au făcut un adevărat show; s-au dat la tipele din public şi au şi fost al naibii de sexy.

never be alone

Tot Connect-R încheie prima parte din spectacol la 14:30. Ne-a mulţumit că susţimem cazul lui Robert şi ne-a îndemnat să-l iubim.

never be alone

E de amintit şi că înainte de Connect-R au fost împărţite cadouri pentru două profesoare, pentru artişti şi unor elevi în urma altei tombole.

never be alone

Totodată, în timp ce cântăreţii erau pe scenă – de la public, la Connect-R, la prezentatori – toţi erau în picioare, dansând, cântând.

Evenimentul a fost organizat de către Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“ în parteneriat cu Adevărul Holding în cele mai importante licee din Bucureşti, fiecare liceu având câte un alt caz decât Robert Gherman.
Prezentatorii, Iulia Danciu şi Gabriel Fereşteanu, au înmânat banii strânşi (aprox. 3750 RON) beneficiarului şi au împărţit diplome tuturor organizatorilor.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *