Balul Bobocilor din C.N. „Matei Basarab“fotoreportaj de Roxana Leocovici – fotoreporter

Noaptea de duminică spre luni s-a încins alături de elevii Colegiului Naţional „Matei Basarab“, în cunoscutul Club Bellagio. Distracţia a început în jurul orei 16:00 şi a durat până la ora 22:30, având un program încărcat cu evenimente şi concerte ale artiştilor iubiţi de tinerii liceeni.

Câştigătorii concursului „Miss şi Mister“ au fost:

Locul 1: Dinu Cătălin şi Moraru Luciana
Locul 2: Zărnescu Georgiana şi Neagu Victor
Locul 3: Junghie Diana şi Toma Dragoş
Popularitate : Drăguşin Lucian şi Durla Ana-Maria

Un adevărat show incendiar ne-a fost oferit de fetele din trupa de streetdance a liceului, atrăgând astfel privirile tuturor spre scenă.


Cei 1300 de liceeni, dornici să se distreze, au simţit ritmurile house-ului alături de David Deejay şi Dony, pe hituri precum „Fantasy“, „Nasty Dream“, „Temptation“ sau „Nasty Dream“; ca mai apoi să fredoneze alături de Grasu XXL şi Maximilian poveşti în versuri precum „Sophie“, „Lala Song“, „Elegant“, „Maria Ioana“ şi multe altele. În boxe s-au mai auzit de-asemenea hituri precum „Beautiful People“, „Welcome to St. Tropez“, „Danza Kuduro“, „Never Be Alone“, publicul savurând fiecare ritm, fiecare vers.

Lumea a spus că s-a distrat, iar pofta de viaţă s-a văzut în atmosfera creată de artişti, împreună cu publicul. Datorită organizatorilor principali de anul acesta, Isac Iustin şi Radu Romulus, aşteptăm Balul Bobocilor din C.N. „Matei Basarab“ de anul viitor, care se anunţă a fi şi mai incendiar ca acesta.

Recommended Articles

3 Comments

  1. Poze nu primim? 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *