W+J=Love

W+J=Love

de Cristina Dinescu – redactor
foto: ringincentrulvechi.ro

„Pentru că te plac pe bune!“ Mă rog, cel puţin aşa îi spune Warren (Andrei Bratu) Jessicăi (Ioana Brătilă), la Teatrul Arca, în piesa „W+J=love“. În regia lui Margit Olteanu, piesa este o comedie romantică, o întâmplare în New York.

Warren este doar un puşti de bani gata, fugit de acasă, care nu face altceva decât să fumeze iarbă toată ziua. Sincer şi plin de umor, personajul trece de la băiatul şmecher şi puţin euforizat, la copilul cu nevoie de atenţie. Dându-şi seama că şi Jessicăi îi plac foarte mult jucăriile, Warren găseşte „arma“ perfectă cu care s-o cucerească… Captain Planet plus alte jucării de pluş, maşinuţe ale groazei etc.!

Jessica, studentă la Design, plină de filosofie… Nu ţi-ai fi închipuit că va ajunge vreodată să-i placă casca de aviator a bunicului lui Warren. Aceasta este mai mult decât încântată de reprezentaţia lui Warren, de povestirile lui şi… de el. Însă e mult prea indecisă şi nu ştie dacă mica lor escapadă a fost o greşeală sau nu.

O comedie unde s-a adunat câte puţin din drama fiecăruia, s-au combinat copilării cu filosofii şi a ieşit o simplă, dar totuşi complicată poveste de iubire. Pe deasupra, el i-a dăruit casca de aviator a bunicului său!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *