Concurs: Cursuri de teatru la Studio Galapagos – prima luna gratuita si reduceri de 50%

Cursuri de teatru

Cursuri de teatru

Daca esti hotarat ca iti doresti o cariera de actor, daca vrei sa urmezi cursurile Facultatii de Teatru, daca esti serios, nu iti e frica de necunoscut si esti dispus sa iti depasesti limitele si sa te suprinzi, te asteptam la Studio Galapagos, intr-un loc Altfel, alaturi de oameni Altfel. Ni se alatura mari profesori de teatru, mari artisti si actori tineri, care te vor ajuta sa te descoperi, sa-ti faci un repertoriu, sa cunosti probele, sa fii cat se poate de pregatit in ziua examenului. Sa fii tu insuti, in fiecare zi, Altfel!

Vezi mai multe detalii: https://www.studiogalapagos.ro/

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa ne convingi ca vrei cu adevarat sa urmezi aceste cursuri de teatru. Ne poti spune o povestioara, intamplari, planuri de viitor sau ce-ti spune inima.

Premiul 1: prima luna de curs gratuita – 2 premii
Premiul 2: discount de 50% pt. prima luna – 2 premii.

Detalii curs: durata 8 luni, grupa de 10-12 oameni, frecventa: de 2 ori pe saptamana. Periodic, propunem module intensive, de cate 3 zile. Vizionam si discutam un spectacol de teatru pe luna! Cursurile sunt supervizate de profesori universitari de prestigiu! Varsta candidatilor: 17-21 ani.

Studio Galapagos este un centru de creatie artistica, oferind atat cursuri de actorie, dictie, dans si pictura pentru copii, tineri si adulti, cat si o Scoala Pregatitoare pentru Facultatea de Teatru.

*Concursul se încheie în data de: “informatie in curs de actualizare”
**Numele real şi complet cât şi adresa de e-mail sunt necesare.
***Câştigatorii vor fi anunţaţi in dimineaţa zilei de: “informatie in curs de actualizare”

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.