Incheiat: 3 Invitatii duble la Calatoria2: Insula Misterioasa

Concurs Film Calatoria

Concurs Film Calatoria

Totul incepe cu un semnal bruiat, de pe un taram misterios, care practic nu ar trebui sa existe. Ce urmeaza este o aventura mai spectaculoasa decat ti-ai imaginat vreodata. Dupa Calatorie Spre Centrul Pamantului, Warner Bros. Pictures si New Line Cinema iti ofera o noua experienta 3D incredibila, in Calatoria 2: Insula Misterioasa.

Celebra insula din scrierile lui Jules Verne este un loc magic, al vietuitoarelor ciudate, muntilor de aur si pericolelor letale.

MediaPro Distribution si www.teenpress.ro te trimit alaturi de Vanessa Hudgens, Michael Caine, Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Kristin Davis si Luis Guzman in Calatoria 2: Insula Misterioasa. Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii pentru doua persoane sa vezi Calatoria 2: Insula Misterioasa la Cinema City Sun Plaza Bucuresti www.cinemacity.ro

Intrebare Concurs:

Care este numele actorului care il interpreteaza pe Hank din Calatoria 2: Insula Misterioasa, cunoscut din seriile Fast and Furious, Get Smart, Be Cool, Walking Tall sau The Scorpion King si supranumit “The Rock”?

a. Dwayne Johnson
b. Steve Carell
c. Vin Diesel

Anul acesta Calatoria 2: Insula Misterioasa te poarta intr-un loc asa cum nu ai mai vazut niciodata. Din 10 februarie in 3D si IMAX 3D.

*Concursul se încheie în data de 17 Februarie 2012, ora 23:59
**Numele real şi complet cât şi adresa de e-mail sunt necesare.
***Câştigatorii vor fi anunţaţi in dimineaţa zilei de 18 Februarie 2012.

Update:

Castigatorul este: Violeta Dima.

Recommended Articles

27 Comments

  1. Rasouns a)dwayne johnson

  2. a. Dwayne Douglas Johnson

  3. Nu erau 3 invitatii duble? Ati afisat doar un castigator…

    1. Asa este, ai dreptate si ne cerem iertare pe aceasta cale. Ne-a fost atrasa atentia si de catre cei de la MediaPro si atunci era prea tarziu sa mai trimitem emailuri pentru a cere seria de buletin de la ceilalti posibili castigatori. Este prima data cand suntem neatenti la un concurs, dar si ultima data. Vrem sa ne revansam fata de cititori cu mai multe concursuri in perioada care urmeaza.

  4. Ok..vi se iarta pentru ca ati fost seriosi mereu. 🙂
    Asteptam cu nerabdare viitoarele concursuri. Bafta tuturor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *