YouthBank Bucuresti Recruteaza!

Recrutare Youthbank

Recrutare Youthbank

Fundatia Comunitara Bucuresti lanseaza cel de-al 3 lea an al programului YouthBank Bucuresti, un program ce incurajeaza filantropia, initiativa civica si responsabilitatea in randul tinerilor liceeni. Programul este coordonat la nivel national de Asociatia pentru Relatii Comunitare.

In Romania, YouthBank are deja o traditie de 5 ani, fiind implementat pentru prima oara in Cluj-Napoca in 2006. In prezent, programul este implementat in 7 orase si anume, in Alba Iulia, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Timisoara si Targu Mures. Echipa YouthBank Bucuresti, formata din 19 liceeni, a reusit in cele doua editii ale programului sa creeze un fond de investitii in valoare de 15.000 de euro din care au fost finantate 24 proiecte initiate si implementate de elevii bucuresteni.

In 2010, programul YouthBank, in cadrul Galei Premiilor in Educatie organizata de Fundatia Dinu Patriciu, a fost desemnat – Cel mai bun proiect educational.

Conform Ana-Mariei Costea, licean in echipa YouthBank Bucuresti: “Voluntariatul nu simbolizeaza o modificare din afara. Este vorba despre o sculptare a lutului interior: modelandu-ne pe noi insine, declansam din interior un joc de domino, care imbraca generatie dupa generatie si astfel se realizeaza trecerea de la “ego” (interior) catre “eco” (ecou, simbolizand exteriorul) si se tese haina numita “comunitate”. Pentru mine, programul YouthBank este croitorul.”

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la bucuresti@youthbankromania.ro sau la numar de telefon: 0721 84 85 66.
Site-ul local al programului: Bucuresti.youthbankromania.ro
Site-ul national al programului: youthbankromania.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *