YouthBank Bucuresti ofera 27.500 de lei pentru initiativele tinerilor

Youth Bank - ce ai face cu un leu?

Înscrie-ți proiectul până pe 18 martie și poți obține finanțare din fondul YouthBank București

Pentru ca ne-ai spus în repetate rânduri că îți dorești o schimbare în jurul tău, noi îți propunem să pui în aplicare ideile tale despre acel “mai bine” comunitar. Tu vii cu proiectul, noi punem la bătaie o echipă entuziastă, fondurile necesare și un pic de …inspirație.

Dacă 20 de tineri de vârsta ta au reușit să strângă 27.500 de lei în câteva luni, cu siguranță și tu poți face ca eforturile lor să conteze.

Ce trebuie să faci dacă vrei bani de la noi? Simplu:

1. Formeaza o echipa de minim 3 liceeni (sectoarele 1 si 2).

2. Descarca formularul de aplicare si ghidul de finantare de pe https://bucuresti.youthbankromania.ro/pagina.php?idtemplate=245. Proiectul trebuie sa fie scris in formularul de aplicare si pe structura propusa de noi acolo. Citeste ghidul de finantare ca sa afli mai multe detalii despre tipul de proiecte pe care le finantam sau nu, care sunt criteriile de eligibilitate sau criteriile de selectie, cum se desfasoara selectia etc.

3. Gaseste si contacteaza o organizatie gazda (ONG, Asociatie sau Fundatie) pentru proiectul tau. Daca nu ai deja una in minte, te ajutam noi cu sugestii pe site-ul www.bucuresti.youthbankromania.ro, la sectiunea Fond YB, Organizatii Gazda propuse (https://bucuresti.youthbankromania.ro/pagina.php?idtemplate=248).

4. Dupa ce ai completat formularul de aplicare, trimite-l la adresa bucuresti@youthbankromania.ro impreuna cu materiale care crezi tu ca ne-ar ajuta in selectia proiectelor. Proiectul trebuie trimis pana la 18 martie 2011.

Ce e nou anul acesta: Avem un fond de 1.000 EUR creat in parteneriat cu Nokia si destinat exclusiv proiectelor de mediu. Asa ca, daca sunteti ecologisti, asteptam proiectele voastre 🙂

Premiem ideile deștepte cu 2.000 – 3.000 de lei și te ajutăm să le pui în practică.

Pentru întrebări și detalii pe care nu le găsiți în ghid sau pe site, scrieți-ne la bucuresti@youthbankromania.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *