Juriu cu vedete, proba inedita de dans si concert Connect-R la CLSD 2011

cupa liceelor

Pe 26 februarie, începând cu orele 13:00, Cupa Liceelor la Street Dance strigă din nou adunarea în Princess Club pentru cea de-a doua probă a competiţiei – “Imită un artist”. Şi pentru că liceenii vor întruchipa pe scenă unele dintre cele mai cunoscute staruri din România şi din lume, nici juriului nu putea fi altfel decât… vedetă! Connect-R, Florin de la HiQ şi Alexandra Chişe de la Amadeus vor avea sarcina de a puncta trupele participante şi a le aduce mai aproape de podiumul bucureştean.

Iar suprizele nu se vor încheia aici! Seria de battle-uri din cadrul categoriei “Style Champions” continuă cu DanceHall, trupele participante dau ce-i mai bun la prima parte a probei de Crew Battle, Connect-R va susţine un concert incendiar, iar organizatorii pregătesc publicului tot soiul de tombole şi concursuri cu premii.

Xela Nam şi Lu-k vor fi şi ei prezenţi din nou pe scena Cupei Liceelor la Street Dance pentru a interpreta imnul oficial al competiţiei: Street Style – o piesă care a ridicat publicul în picioare chiar de la prima audiţie.

La această etapă vor reveni pe scenă toate cele 14 trupe participante, pentru a-şi creşte numărul de puncte obţinute după prima probă. Pentru proba “Imită un artist”, trupa va trebui să conceapă un show în care să imite un artist sau trupă performând într-un videoclip sau concert. Piesa aleasă poate avea maxim 4 minute şi poate aparţine oricărui artist român sau internaţional. Show-ul trebuie sa conţină stiluri de dans potrivite stilului muzical al artistului şi să păstreze tematica şi viziunea artistului.

Pe 19 februrie, liceenii din CN Spiru Haret – cu trupa X-cess Crew, cei din CN Iulia Haşdeu – cu trupa The Puppetiers şi cei CN Matei Basarab – cu trupa Ice Drops au reuşit să obţină, din partea juriului, cele mai multe puncte. Vor reuşi ei să-şi menţină poziţia în clasamentul preliminar? Vom afla sâmbătă, pe 26 februarie, în Princess Club!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *