Vanatoarea de Fotografii 5 – “Shopping de creativitate”

Vanatoare de Fotografii 5

Vanatoare de Fotografii 5

Banda Foto, promotorii creativității fotografice și nu numai, vă invită la a 5-a ediție a deja consacratei „Vânători de Fotografii”. Vânătoarea este un joc de explorare urbană, ce își dorește să instige participanții la explorarea creativității lor, la socializarea  cu oameni ce au interese comune, mai exact fotografia.

Cea de-a 5-a ediție a „Vânătorii de Fotografii” va avea loc într-o locație neașteptată: unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa, AFI Palace Cotroceni. În această locație participanții vor fi provocați să dea frâu creativității pentru a surprinde, în imagini, viața unui micro-ecosistem urban precum este centrul comercial atât de apreciat, mall-ul. În echipe de 3 persoane sau individual, participanții se vor plimba în interiorul mall-ului, „bifând” temele date de Banda Foto, abordând temele dintr-o perspectivă cât mai creativă. La final, așa cum v-am obișnuit deja, fotografiile participanților vor fi jurizate din punctul de vedere al creativității, iar echipele cu cea mai puternică imaginație vor primi premii.

Traseul „Vânătorii” va avea loc în AFI Palace Cotroceni, având ca punct de start și de final Magazinul Diverta. Participanții la joc vor avea aproximativ 3 ore de explorare a centrului comercial și de instigare a creativității, timp în care se vor putea bucura de cookies-urile de casă și băuturile răcoritoare oferite de Banda Foto. Vă așteptăm așadar duminică, 7 august 2011, în Diverta AFI Palace Cotroceni, începând cu orele 13:30, pentru a da startul unei noi explorări urbane.

Mai mult detalii pe www.bandafoto.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *