Un nou lider pentru elevii romani

Un nou lider pentru elevii romani

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

În perioada 7-10 februarie 2013 are loc Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor, la Galați.

Evenimentul va fi realizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Galați, al Universității Dunărea de Jos și al altor parteneri educaționali.

În cadrul evenimentului va fi prezentat raportul de activitate pentru anul 2012, vor avea loc alegeri pentru funcțiile de Președinte, Secretar al Departamentului Organizare Internă și Secretar al Departamentului de Comunicare și Educație, dar și dezbateri pentru stabilirea strategiei și direcțiilor de dezvoltare ale Consiliului Național al Elevilor pentru anul 2013.

Cu aceasta ocazie se vor aduna peste 200 de reprezentanti ai elevilor din toate județele țării, care vor lucra în ateliere tematice cu diverse scopuri, cum ar fi analiza realității școlare din România.

In luna octombrie, elevii și-au ales prin vot direct reprezentanții la nivelul unităților de învățământ, urmând ca o lună mai târziu, Consiliile Județene ale Elevilor să-și aleagă reprezentanții la nivel județean. Conferințele celor opt Consilii Regionale ale Elevilor au avut loc în luna decembrie 2012, în cadrul cărora au fost desemnați vicepreședinții structurii.

Lucrările Adunării Generale vor fi transmise live prin intermediul platformei suport a organizației, www.edu.ro.

Finalitatea acestui eveniment consta in aplicarea planului de activitate stabilit de catre reprezentantii elevilor.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *