Un-hidden Romania – Apel Deschis pentru Fotografie de Street Art

Dacă fotografiezi street art, participă la noul apel deschis lansat de Save or Cancel, în cadrul programului multianual Un-hidden Romania. Primul apel premiază 3 fotografii care surprind într-un mod remarcabil lucrări street art din spațiile publice din țară.

Citește regulamentul apelului deschis și folosește formularul de pe aceeași pagină pentru a te înscrie. Poți trimite până la trei fotografii, în perioada 1 – 30 Noiembrie 2021, ora 23:59. Selecția fotografiilor este realizată prin vot public anonim online, pe website-ul programului Un-hidden Romania.

Apelul deschis acordă 3 premii, care nu se pot cumula. În plus, fotografiile premiate beneficiază de promovare în cadrul acțiunilor programului cultural Un-hidden Romania și în cadrul expoziției din Mai 2023, în București. În funcție de calitatea înscrierilor, unele dintre imagini pot fi selectate pentru publicare în viitoarea carte Un-hidden Romania, lansată în cadrul expoziției menționate mai sus.

Save or Cancel production va publica rezultatele selecției în luna Decembrie 2021, onlinepe website-ul programului, https://un-hidden.ro.

Înscrie-te în acest apel deschis pentru a contribui la cartarea lucrărilor de street art în spații publice din România. Accesează formularul de înscriere.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *