Ultimele zile de inscriere la 2012 Shakespeare School Essay Competition

Shakespeare School

Shakespeare School

Cu toții am fost adolescenți, iar în relația dintre generații, secretul este să ne ascultăm unii pe alții. Tinerii nu vor decât să fie auziți și respectați pentru ceea ce sunt. Câteodată mai fac și lucruri nebunești, dar oare nu fac asta pentru că poate, așa, cineva îi va observa și îi va asculta și îi va înțelege, îi va accepta și îi va iubi, exact așa cum sunt ei? Fără explicații, fără judecăți de valoare. Nevoia lor de a ieși din tipar ar trebui să ne facă pe noi, adulții, să facem un pas în spate și să ne uitam la noi inșine, în oglindă: cum am fost noi ca adolescenți? Oare nu la fel de curajoși, de nonconformiști, de puternici? De fragili? Nu încercam la fel de mult să o impresionăm pe fata dintr-a XI-a B cu toate cunoștințele noastre despre filosofie? Nu încercam să jucăm fotbal doar pentru că el e în echipa adversă? Sunt cele mai frumoase clipe din viața noastră. Acestea sunt momente când eram regii neîncoronați ai lumii.

Cel mai bun sfat pe care l-am auzit în adolescență a fost: „Get out there! Be extraordinary!” Sfatul l-am primit de la profesorul meu de engleză, care mi-a observat zbuciumul de adolescentă care căuta ceva mai mult decât conformismul și înregimentarea în turmă. „You are your biggest critic and your best supporter! Nobody else is there in your head…”

Prin urmare, fiți extraordinari. Fie ca sunteți într-o mulțime, fie că sunteți singurii care cred în ceva, nu vă cenzurați visele și dorințele. De creativitatatea și încrederea voastră în sine depinde tot ceea ce faceți în viitor.

Concursul de eseuri vă dă această șansă, să fiți ascultați, iar Shakespeare School vrea să știe CINE sunt tinerii din ziua de azi.

Și ca să vă motivăm, am pregătit și premii, tabere în Anglia, cărți care să vă ajute în călătorie, cursuri gratuite și certificate de participare pentru toți cei care ne trimit ideile lor.

Mai multe detalii despre concursul national de creatie in limba engleza „2012 Shakespeare School Essay Competition” se gasesc pe pagina oficiala a concursului: www.shakespeare-school.ro/concurs.

Participarea este gratuita!
Termenul limita pentru trimiterea eseurilor este Miercuri, 28 martie 2012, ora 00,00!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *