Ultima zi de inscriere la Scoala Atelier George Mihaita!

Scoala Atelier GEORGE MIHAITA

Scoala Atelier GEORGE MIHAITA

Un proiect nou de la George Mihaita, Teatrul de Comedie si clubul UNESCO-Adolescentii! Raspanditi vestea printre talentati si pasionati si inscrieti-va pana pe 14 noiembrie la scoala.georgemihaita@gmail.com

Ce e Scoala Atelier George Mihaita?

Şcoala Atelier „George Mihăiţă” este o şcoală-laborator pe care Teatrul de Comedie o pune la dispoziţia celor care au potenţial artistic şi doresc să facă o carieră în teatru.

Pentru adolescenţi, teatrul este o lume magică, în care se descoperă şi se regăsesc, experimentează şi se inventează. Ne propunem să deschidem o şcoală în inima teatrului, un laborator pentru artiştii generaţiilor următoare. O şcoală de teatru atipică ce propune teatru ca stil de viaţă şi parcurs spre împlinirea de sine“, a declarat marele actor George Mihăiţă, iniţiatorul proiectului.

La acestă şcoală atipică se pot înscrie elevi între 12-18 ani din toate şcolile şi liceele Capitalei. Prima “generaţie” are ca dată limită pentru înscrieri 10 noiembrie 2011. Pe 15 noiembrie 2011, începând cu ora 12.00, la Teatrul de Comedie se va desfăşura preselecţia celor înscrişi, pentru care aspiranţii interesaţi de actorie vor trebui să aibă pregătit un repertoriu minim de poezii, un monolog şi/sau o povestire scurtă, iar cei interesaţi de scriitura dramatică şi/sau regia unui spectacol de teatru – o creaţie proprie relevantă. La finalul unui curs, participanţii vor contribui la realizarea unui spectacol ce va fi prezentat publicului pe scena Teatrului de Comedie.

Recommended Articles

2 Comments

    1. Pentru cei care doresc sa invete teatru, sau vor sa se pregateasca pentru admitere in acest domeniu exista Studio Galapagos, studiogalapagos.ro o scoala de arte cu profesori actori, sau artisti. Scoala mai are si alte specializari si tarifele sunt chiar convenabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *