THREE’S A CROWD – iordache & Sorin Romanescu

THREE’S A CROWD – iordache & Sorin Romanescu


Proiectul muzical Three’a crowd se întoarce la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill. Miercuri 10 noiembrie, de la ora 20:30, iordache la saxofoane și Sorin Romanescu la chitară vor înveseli o seară de toamnă în parcul Herăstrău.

“Two’s company, three’s a crowd” este un vechi proverb englezesc, atestat documentar din 1546, care se referă la cea de-a treia persoană care poate tulbura armonia ideală a unui cuplu.

“Three’s a Crowd” este şi numele unui duo de jazz şi muzică improvizată format din chitaristul Sorin Romanescu şi saxofonistul iordache. Este vorba despre una dintre cele mai simple combinaţii muzicale: un instrument armonic, un instrument melodic. Această simplitate aduce cu sine o comunicare fluidă şi instantanee, iar gesturile trebuie să fie sigure şi rapide ca în caligrafia japoneză. Poţi fugi, dar nu ai unde să te ascunzi.

iordache este saxofonist, compozitor şi aranjor. A colaborat de-a lungul timpului cu Harry Tavitian, cu formaţiile Timpuri Noi şi Orient Express, cu Vlaicu Golcea, Marta Hristea, Maria Răducanu, Mircea Tiberian. Din 2004 este membru al trupei rock Kumm. În 2003 a înfiinţat grupul iordache, cu care a cântat în majoritatea cluburilor şi festivalurilor din România, la Ierusalim şi Luxemburg.

Sorin Romanescu este considerat cel mai interesant chitarist român contemporan. A cântat cu majoritatea muzicienilor de jazz din ţară, cu Lucian Ban (“Romanian-American Suite”), cu Nicolas Simion, a compus muzică pentru teatru, film şi dans contemporan.

Intrare: 20 lei
Rezervări: 0728.668.463

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill
Parcul Herăstrău, lângă Grădina japoneză
București

facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
twitter.com/TeteaTeteChill

Recommended Articles

1 Comment

  1. Credeam ca e un articol despre threesome cand am citit titlul :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *