Spring IT revine!

Primăvara începe cu Spring IT! Ediția organizată de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) se va desfășura anul acesta în perioada 28 februarie – 13 martie. SiSC este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice din București, activă de 25 de ani, timp în care a organizat și desfășurat cu succes  peste 200 de proiecte care au avut un impact atât în dezvoltarea profesională, cât și în cea personală a mii de studenți.

Scopul principal al Spring IT este de a facilita un prim contact între studenți și reprezentanți ai celor mai importante companii din domeniul IT, astfel încât aceștia să aibă acces la informații despre starea actuală a pieței muncii, despre noile trenduri din tehnologie și despre procesul de recrutare al companiilor, astfel încât vor putea fi mai bine pregătiți pentru momentul în care își vor începe cariera.

Ediția a XI-a a Spring IT se va desfășura în mediul online, pe platforma Zoom, iar anul acesta proiectul va consta în 2 etape: Meet the Companies, unde vor fi prezenţi 15 parteneri și Webinarii, în număr de 9.

Primul eveniment, Meet the Companies va fi susținut în perioada 28 februarie – 6 martie, iar înscrierile vor avea loc între 21 – 27 februarie. În cadrul activităților, studenții vor putea lua contact direct cu reprezentanți ai firmelor partenere, care le vor prezenta domeniul de activitate și posibilitățile de angajare din cadrul acestora.

Cel de-al doilea eveniment, reprezentat de Webinarii se va desfășura în perioada 7 – 13 martie, iar înscrierile vor avea loc între 28 februarie – 6 martie. În cadrul fiecărui webinar, studenții vor putea participa la workshop-uri organizate de companiile partenere, în care vor avea ocazia să își dezvolte atât abilitățile tehnice, cât şi cele soft.

Înscrierile vor avea loc în perioada 21 – 27 martie pentru Meet the Companies și 28 februarie – 6 martie pentru Webinarii și se vor face pe site-ul http://springit.sisc.ro/ printr-un formular prin intermediul căruia vor avea oportunitatea să își atașeze CV-urile, care vor fi preluate de companiile partenere.

Mai multe informații puteți găsi atât pe site-ul nostru, cât și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/springit.sisc, unde echipa Spring IT este pregătită să vă răspundă la orice întrebări.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *