Si Lazarul are talent!

Si Lazarul are talent!

Joi,31 martie,ora 12.30 , Colegiul National ,,Gheorghe Lazar” prezinta finala concursului ,,Lazarul are talent”. In cadrul acestuia cei mai talentati dintre elevii lazaristi vin in fata unui juriu avizat format din Giulia, Shurubel si Andrei Gheorghe(coordonatorul Trupei de teatru AS a Colegiului) .

Finalistii concursului au trecut de faza preliminara din data de 16 martie cand si-au dovedit talentul in fata a peste 300 de colegi . Gazda preselectiilor a fost Gabriel Feresteanu , iar juriul a fost alcatuit din organizatori (clasa a X a G) si doamna profesoara Elena Vacarescu.

[youtube]iHpeUSYf3oE[/youtube]

Finala concursului va fi prezentata de Ruxandra Ene si de Anisoara Stoian ,iar concurentii vor fi jurizati de Giulia Anghelescu,Andrei Lacatus(Shurubel) si Andrei Gheorghe(student UNATC si coordonatorul trupei de teatru AS a liceului). In ordinea claselor calificati in finala sunt:

Clasa a 5a: Iris si Daria; Codrin si Andrei; Popa Alexandru; Mihail Stoian
Clasa a 6a: Cerveni Zsuzana; Radu Georgescu; Vartejanu Stefan
Clasa a10a: Stefan si Razvan(10 A); Matei si Lorena( 10 A)
Clasa a11a: Cojocaru Maria ( 11 I); Nedelcu Ruxandra( 11 D)
Clasa a 12a: Albulescu Mirelea (12 B).

Ei vin sa dovedeasca din nou in fata dumneavoastra ca au talent. Unul dintre ei va fi eroul liceului . Vino sa te bucuri de un spectacol deosebit,de invitati speciali si de o atmosfera plina de tinerete.

***Mentionam ca acest proiect a fost inspirat de emisiunea ,,Romanii au talent!” difuzat de PROTV.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *