Sa invatam sa scriem creativ cu Cristi Lupsa si Ana Maria Ciobanu

Cu o zi inainte de vacanta de iarna care tocmai s-a incheiat, Asociatia Shakespeare School Pentru Educatie a gazduit doua seminarii gratuite de scriere creativa, intitulate Making Writing Essay Fun.

Intr-o atmosfera prietenoasa, relaxata si interactiva, cei doi invitati speciali – Cristian Lupsa, fondatorul Decat o Revista, si editorul Ana Maria Ciobanu – le-au vorbit tinerilor pasionati de scriere despre cum isi pot exprima ideile personale, intr-un mod original, in cadrul unui eseu scurt, pornind de la un subiect general.

Intalnirile cu elevii de gimnaziu si liceu au fost sustinute sub umbrela Shakespeare School Essay Competition, un concurs national de scriere narativa in limba engleza. Evenimentele si-au propus sa ofere cateva sfaturi utile pentru toti cei care doresc sa participe si sa isi mareasca sansele de a castiga marele premiu – o scoala de vara in Marea Britanie, dar si multe alte premii atractive.

Daca nu ati putut ajunge la seminariile Making Writing Essays Fun, va invitam sa urmariti un fragment al intalnirii care prezinta, pe scurt, cateva dintre ideile principale dezbatute si exersate in cadrul workshopului. Click AICI.

De asemenea, puteti accesa informatiile prezentate in cadrul seminarului, AICI.

Speram ca aceste sfaturi usor de aplicat va vor ajuta sa va gasiti inspiratia.

Asadar, pregatiti-va pixurile si ciornele sau tastatura, dupa caz, si incepeti sa srieti cele mai frumoase eseuri pe care le-ati scris vreodata.

Mult succes in castigarea marelui premiu Shakespeare School Essay Competition!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *