Rock Your World – proiectul de educație non-formală din cadrul

 START ONG a ajuns la final

Asociația Aripi Pentru Toți – A.P.T. a prezentat în perioada mai-iunie 2022, proiectul educațional “Rock Your World”, finanțat în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow.

Această primă ediție a Rock Your World a reprezentat 9 ateliere de istoria muzicii acordate cu titlu gratuit pentru 90 de elevi cu vârste cuprinse între 14-18 ani, ai Colegiului Național “Mihai Viteazul” din București, partenerul proiectului.

Scopul proiectului a fost dezvoltarea abilităților de comunicare ale tinerilor prin educație non-formală. Au avut loc 3 ateliere pentru 3 grupuri formate din 30 de elevi fiecare în perioada mai-iunie 2022. Traineri au fost Aura Dănciulescu și Rareș Nistor, muzicieni la bază, iar elevii au fost foarte încântați de activitățile muzicale propuse de aceștia, de atelierele efectuate dar și de jocurile interactive aplicate în clasă care i-au apropiat ca și colegi dar care i-au și sensibilizat în privința emoțiilor si a stării de bine create de muzică.

Puteți urmări un scurt video de prezentare a Rock Your World pe pagina oficială de YouTube la acest link –  https://youtu.be/gT0JkQEmAq8 iar mai multe informații despre desfășurarea proiectului se pot găsi pe paginile de Social Media (Facebook și Instagram) – Aripi pentru toți dar și pe site-ul asociației: www.aripipentrutoti.com.

„Aripi pentru Toți – APT” este o asociație non-profit în spatele căreia se află artiști, iubitori de muzică, ce are ca scop susținerea demersurilor cultural-artistice și sprijinirea inițiativelor artistice ale tinerilor.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *