„Noua J. K. Rowling‟ lanseaza „The Bone Season‟ la Bucuresti

„Noua J. K. Rowling‟ lanseaza „The Bone Season‟ la Bucuresti

„Noua J. K. Rowling‟ lanseaza „The Bone Season‟ la Bucuresti

de Andra-Maria Mãciucã – editor ştiri

Vineri, 27 septembrie, Samantha Shannon, autoarea volumului „The Bone Season‟, este aşteptată la Bucureşti.

Ȋncepând cu ora 18:30, Curtea Veche Publishing ȋi invită pe cititorii din România la Cafeneaua Verona. Acolo, cei prezenţi vor avea ocazia să o cunoască pe autoarea romanului fantasy care a uimit ȋntreaga lume.

Samantha Shannon a fost numită de Forbes „noua J. K. Rowling‟. În mai puțin de o lună de la apariție, volumul său, „The Bone Season‟ a fost tradus în peste 21 de țări, iar ȋn momentul de faţă se pregăteşte ecranizarea cărții.

„The Bone Season‟ este povestea eroinei Paige Mahoney în vârstă de 19 ani, care lucrează în lumea interlopă din Scion, Londra. Jobul ei este să scotocească după informaţii, pătrunzând în minţile celorlalţi. Asta, pentru că Paige este Călătoare onirică, o specie rară de clarvăzătoare. În lumea ei, comite înaltă trădare numai prin simplul fapt că respiră. Într-o zi ploioasă, viaţa ei se schimbă pentru totdeauna. Paige este prinsă și trimisă trimisă în Sheol, fostul oraş Oxford — ţinut secret vreme de 200 de ani şi controlat acum de puternica rasă a Refaiţilor, venită dintr-o altă lume.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *