Nopti Albe de acordeon cu Emy Dragoi!

Nopti Albe de acordeon cu Emy Dragoi


Tête-à-Tête Coffee Art & Chill te invită miercuri 20 octombrie de la ora 20:30 la concertul extraordinar de jazz ce deschide Festivalul Internațional NOPȚI ALBE DE ACORDEON 2010, susținut de către EMY DRĂGOI. Invitatul special va fi COSTEL NIȚESCU (jazz – vioara). Ne vom bucura și de participarea TANGOTANGENT (dans).

Prețul intrării este 20 lei, iar rezervările se pot face sunând la numărul 0728.668.463.

Ajuns la cea de-a cincea ediție, Festivalul Internațional NOPȚI ALBE DE ACORDEON cu Emy Drăgoi va continua în zilele de 22, 23 și 24 octombrie 2010 la Teatru ODEON din București.

EMY DRĂGOI este considerat cel mai bun acordeonist de jazz la momentului, fiind descendentul unei familii de acordeoniști ploieșteni. Muzicianul a studiat la Liceul de Artă din Ploiești, după care a plecat la Academia de Jazz Bill Evans din Paris, unde a studiat pianul. După terminarea studiilor universitare, a colaborat cu mai multe trupe, abordând stiluri diferite de jazz. Până în prezent a publicat mai multe albume de jazz: Accordeon Stiple, înregistrat împreună cu pianistul Antoine Hervier; Baladă pentru Claudia, înregistrat în 2004 și Etnofonia, lansat în 2008 în 32 de țări.

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill
Parcul Herăstrău, lângă Grădina japoneză
București

facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
twitter.com/TeteaTeteChill

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *