Licart 2010 – S-au ales lucrarile semifinaliste

Trauma - Elodie Chiper - Licart

foto: Elodie Chiper – semifinalist Licart

S-a incheiat prima luna de inscrieri la Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din Romania. Intr-o singura luna s-au inscris 529 de liceeni din intreaga tara. Acestia concureaza deja cu 1290 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret, diverse si verde).

La sfarsitul lui octombrie, juriul condus de omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului, a desemnat creatiile semifinaliste ale lunii: 27 de poezii, 24 de fotografii alb-negru, 21 de fotografii portret, 32 de fotografii diverse si 19 fotografii la categoria verde. Toate aceste creatii vor intra in jurizarea finala ce va stabili nominalizatii editiei a 10-a a LicArt. Autorii lor au dreptul de a inscrie in concurs, in luna noiembrie, cate doua creatii la categoriile respective.

Dar inscrierile continua pana la sfarsitul lui martie! Si nu doar la poezie si fotografie, on line, ci si la sectiunea teatru. Toate trupele de liceeni din romania sunt invitate sa se intreaca pentru a castiga Marele Premiu LicArt, care anul trecut a fost de 4000 de RON.

Asadar, sunt asteptati in concurs toti liceenii care nu s-au inscris inca! Regulamentul concursului si multe informatii si detalii despre festival se regasesc pe situl www.licart.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *