Lansare de album: Holograf: Love afair pe 24 februarie

Holograf - Love affair

Holograf - Love affair

Vineri, 24 februarie 2012, ora 19:30, Holograf va concerta pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti, eveniment ce marchează lansarea noului album “Love Affair“.

După o aşteptare de câţiva ani, fanii trupei şi nu numai se vor putea bucura de 11 noi piese marca Holograf. De fiecare dată membrii trupei au ştiut să-şi surprindă publicul cu un sunet proaspăt şi inovator pentru muzica românească, iar cel de-al 17-lea album în cei 34 de ani de muzică, “Love Affair“, cu siguranţă nu va face excepţie de la această regulă. Primul single de pe album, lansat anul acesta pe 10 ianuarie, este piesa “Nu mai e timp“, un duet cu celebra soprană Angela Gheorghiu.

Albumele vândute în sute de mii de copii şi piese precum “Ochii Tăi“, “Ţi-am dat un inel“, “Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau “Taina” care au dominat topurile muzicale româneşti la momentul apariţiei lor au făcut din Holograf una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de rock din România.

Biletele pentru concertul Holograf de la Sala Polivalentă sunt disponibile, în funcţie de distanţa faţă de scenă, la următoarele preţuri:

Categoria I: 200 lei
Categoria II: 150 lei
Categoria III: 120 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 75 lei

Sursa: www.iconcert.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *