Her Webinars Winter Edition 2022 conturează viitorul noilor generații

Tinerii adolescenți și studenți se întâlnesc, în perioada 12-16 decembrie, în cadrul evenimentului Her Webinars Winter Edition 2022, pentru a pune bazele unui viitor de succes!

Experții din industria Tech, Marketing, ONG, Drept, Media și Psihoterapie sunt pregătiți să îi cunoască, în cadrul celor 5 webinarii unice, pe participanții pasionați să devină cea mai bună versiune a lor.

Bilete cu 20% discount pentru studenți

Alege tipul de bilet preferat, selectează o sesiune sau mai multe la care vrei să participi și trimite formularul de înscriere până pe 7 decembrie.

Descoperă toți pașii înscrierii și formularul pe link: https://hertimeromania.com/herwebinars/

Vino să cunoști cei 6 invitați speciali și să-ți dezvolți competențele!

Evenimentul te va aduce mai aproape de Bianca Iftimie și Alina Capotă din cadrul UiPath România, care îți vor prezenta secretele automatizării și tehnologiilor direct la sediul companiei lor. Dacă ești pasionat de Marketing și comunicare vei avea ocazia să descoperi tips&tricks de la Ruxandra Papuc – Executive Creative Director la McCann Worldgroup, iar dacă ești pasionat de voluntariat vei descoperi că de la activism la management de ONG e un simplu pas, după cum a experimentat și Andreea Coscai – Fondator și Director Executive la Her Time România. Pentru că știm cât de importantă e sănătatea mentală și relațională, Cristina Petrescu-Ghenea – Medic Specialist în psihiatria copilului și adolescentului, Psihoterapeut de cuplu și familie și Co-fondator al podcastului Reconectat – va conduce o discuție autentică despre media și rolul său de catalist. Iar Maria Radu, din cadrul Avocatoo, ne va face cunoștință cu drepturile pe care le avem la locul de muncă și ne va iniția în aspectele legale importante în momentul obținerii unui job.

Despre Her Time România

Lansată la începutul anului 2020, din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei, Her Time România deține în prezent un portofoliu format din peste 10 evenimente organizate pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor din țară, o comunitate formată din peste 15.000 de urmăritori, prieteni și susținători.

Un eveniment organizat cu sprijinul: Avocatoo, McCann Worldgroup, Reconectat, UiPath.

Parteneri Media: Agerpres, Iqool, Teen Press.

Contact: Ioana Avadanei – Coord. Relații Externe, hertimero@gmail.com

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *