Trofeul FTMB – ediția a treia!

Afis TROFEUL FTMB 2014 - 15.11.2014

 

Cea de-a treia ediție a Trofeului FTMB dorește și anul acesta să reunească aceiași parteneri și prieteni de tradiție, din dorința promovării în rândul tinerilor bucureșteni a unui stil de viață activ prin intermediul sportului şi competitivității sănătoase.

În acest sens, pe 15 noiembrie 2014, Fundația pentru Tineret a Municipiului București, organizatorul acestui eveniment sportiv, cheamă în teren toți iubitorii de sport şi natură, liceeni din București și Ilfov, dar și tineri sau seniori ai ONG-urilor membre sau partenere FTMB.

Participanţii vor intra în competiţie la secțiunile mini-fotbal și fotbal-tenis. Locurile I, II și III vor fi, ca întotdeauna, premiate cu diplome, medalii și tricouri, iar loculului I i se va conferi Trofeul FTMB.

Competiţia se va desfăşura pe terenurile sportive de la Sala Lucian Grigorescu – Floreasca, unde, începând cu ora 11:00, sunt aşteptate echipele înscrise pentru confirmarea finală a participării în competiție.

Înscrierile echipelor se pot face la adresa office@ftmb.ro.

Mai multe detalii privind regulamentul competițional și desfășurarea evenimentului se pot găsi pe site-ul www.ftmb.ro.

          Partenerii FTMB la acest eveniment sunt: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ilfov, Asociaţia Sportul pentru Toţi Ilfov, TIN Management Grup S.A., Universal Top Construct S.R.L., Brotac Medical Center S.R.L.

          Parteneri media: Curierul Naţional şi Teen Press.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *