Film: Columbiana

afis Columbiana

afis Columbiana

Titlul original: Colombiana
Gen: Action-Thriller
Regia: Oliver Megaton
Scenariul: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Producatori: Luc Besson, Pierre-Ange Le Pogam
Distributia: Zoe Saldana, Michael Vartan, Callum Blue
Casa de productie: Europa Corp
Limba: Engleza
Lansare in Romania: 9 septembrie

Columbiana este un action thriller impresionant, in care o copila este aruncata in lumea cumplita a crimelor, a violentei fara limite si, nu in ultimul rand, a razbunarii.

La varsta de numai 9 ani,  Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martora la uciderea cu sange rece a parintilor sai, oribila crima fiind ordonata de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloante, copila reuseste sa scape de asasini si se refugiaza in Chicago, la unchiul sau Emilio.

Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: sa-l gaseasca si sa-l extermine pe criminal. In ciuda eforturilor lui Emilio de a o tine departe de o viata insangerata, tanara devine repede un asasin profesionist cu metode unice si incepe sa isi caute dreptatea. Antrenata sa ucida, nu iarta si nu uita. Acum, momentul ei se apropie…

De la scenaristii filmului Taken / Teroare in Paris si de la regizorul Transporter 2, MediaPro Distribution aduce pe ecranele din Romania un action thriller care iti va taia respiratia. Columbiana. Din 9 septembrie, razbunarea e frumoasa.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *