Festivalul “Serile Teatrului Studentesc 2012”

Concurs de scenarii

Concurs de scenarii

Concurs scenarii: va fi promovat si vom inscrie doritorii in perioada 30 ian – 11 mar, apoi juriul va avea la dispozitie 3 saptamani sa hotarasca cine e castigatorul ce va fi anuntat oficial pe 6 aprilie in cadrul festivitatii de premiere.

Pe data de 1 aprilie va avea loc o seara de poezie cu membrii juriului, cei care au trimis scenarii, echipa de proiect si optional trupele de teatru participante si reprezentanti ai sponsorilor si partenerilor. In cadrul acestei seri se va acorda si feedback pe lucrarile trimise de participanti, fara a se dezvalui autorul. Aceasta seara se va organiza la Casa de Cultura a Studentilor.

In perioada 26 mar – 1 apr, in fiecare seara se vor proiecta pe peretii exteriori ai caminelor ASE-ului filme de referinta in cinematografie ca si campanie de promovare pentru evenimentul din urmatoarea saptamana, festivalul propriu-zis. Prin intermediul acestei campanii vom promova si partenerii si sponsorii prin proiectarea siglelor inainte si dupa film.

Pe data de 27 martie va fi organizat un cocktail pentru a marca inceputul festivalului la care vor participa trupele de teatru, membrii juriului, reprezentanti ai sponsorilor si partenerilor si echipa de proiect. Acest eveniment va avea loc la Orange Concept Store.

Zile de Festival: 2-6 aprilie

2 aprilie:
3 piese de tatru jucate de trupe studentesti in cadrul concursului.

3 aprilie:
3 piese de teatru jucate de trupe studentesti in cadrul concursului.

4 aprilie:

Conferinta despre demnitate tinuta de domnul Dan Puric.
o piesa de teatru jucata de trupe studentesti in cadrul concursului.

5 aprilie:
3 piese de teatru jucate de trupe studentesti in cadrul concursului.

6 aprilie:
Piesa jucata extra-concurs de trupa de teatru a Sindicatului Studentilor din Cibernetica.

Anuntarea castigatorilor concursului de scenarii organizat de catre Sindicatul Studentilor din Cibernetica in cadrul “Serilor Teatrului Studentesc” in perioada dinaintea festivalului propriu-zis.
Anuntarea deciziilor juriului si premierea castigatorilor festivalului de teatru.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *