Expozitia “This is my Voice!”

Expozitia This is my voice

Expozitia This is my voice

Asociatia Euroarte va invita la expozitia foto “This is my voice!”, ce prezinta o selectie de fotografii realizate de 40 de tineri surdo-muti din Romania si Polonia in cadrul modulelor de Photovoice derulate in perioada mai-septembrie 2011. Proiectul este Finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.3, Proiecte pentru democratie participativa.

Expozitia foto “This is my voice!”, va fi vernisata in data de 6 octombrie 2011, orele 18.30, la Casa de Cultura a Studentilor din Calea Plevnei, nr. 61, Bucuresti in prezenta autorilor si invitatilor acestora – reprezentanti ai presei, ai autoritatilor si factorilor de decizie din domenii de interes social.
Expozitia va ramane deschisa publicului vizitator, in Bucuresti, in perioada 6 octombrie – 5 noiembrie 2011.

In cadrul vernisajului se vor proiecta filmuletele scurt metraj “This is my voice!” create de tinerii participanti in timpul unui workshop comun la Bucuresti, dar si imagini de la Making of.

In lunile urmatoare (noiembrie 2011 – mai 2012) expozitia “This is my voice!” va fi itinerata la Craiova, Cluj si Varsovia, in comunitatile tinerilor participanti, dupa urmatorul program:

15-30 noiembrie 2011- Centrul Militar Craiova – Asociatia Fotoclubul “Mihai Dan-Calinescu” Craiova;
1 februarie- 3 martie 2012 – Biblioteca Judeteana Octavian Goga Cluj;
martie 2012 – Sediul Polish Deaf Association din Varsovia, Polonia.

Va asteptam la expozitie, la vizionare si la discutii, pentru ca, fara sonor, “This is my voice!” va vorbeste prin fotografie!

Mai multe informatii despre acest proiect puteti gasi la: www.thisismyvoice-photovoice.blogspot.com

Recommended Articles

1 Comment

  1. Am avut onorea sa-i cunosc pe foarte multi din acesti copii si fac lucruri minunate .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *