Emil Bizga & Guests @ Papa la Soni

Emil Bizga

Emil Bizga

Joi, 29 martie
Ora 20:30
Papa la Soni
Sfintii Voievozi, nr. 13
Bucuresti

===
Emil Bîzgă – trompeta
Capriel Dedeian – chitara
Miruna Mănescu – voce

===
Emil Bîzgă este cunoscut ca fiind cel mai important trompetist de jazz din Romania. Odata cu venirea lui de la New York, capitala muzicii de jazz si nu numai, aduce un suflu nou pe piata romaneasca . Emil Bizga a cântat împreună cu nume mari ale jazz-ului internaţional si a dorit să-şi rafineze studiile muzicale,lucand în Europa cu Håkan Hardenberger şi în SUA cu binecunoscutul Wynton Marsalis.

Capriel Dedeian, compozitor roman de origine armeana, cui peste 20 de ani de cariera muzicala, ani in care a colaborat pe scena, in studiourile de inregistrare, in diferite cluburi si la diferite evenimente cu marea majoritate a muzicienilor romani de jazz, ceea ce il recomanda ca fiind un artist complet, experimentat, titrat, care are multe de spus in lumea muzicala.

Miruna Mănescu, demult laureata a festivalului Mamaia Copiilor, nascuta la Petrosani in anul Revolutiei, este prezenta de cativa ani buni pe scena muzicala romaneasca, in diverse proiecte acoperind mai multe stiluri comeriale, adesea comerciale, lanseaza o noua provocare si urca plina de incredere pe scena jazz.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *