Elena Costea, liceean autor de roman – Atractie

Elena Costea - Atractie

De Elena Costea am aflat de putin timp. Are 17 ani, e din Craiova si este eleva la filologie in C.N. “Stefan Velovan” din Craiova.

Elena, este printre putinii liceeni ce au avut curajul sa publice un roman. Astfel, nu acum mult timp, ea a publicat romanul “Atractie” la Editura Scrisul Romanesc.

Elena Costea - Atractie

“În carte e vorba despre Ema, o adolescentă din Manhattan, care după ce câștigă un concurs de esee pleacă într-un fel de schimb de experiență în Anglia. Apropierea de Brian, directorul școlii ei e aproape inevitabilă, e parte din destin. Ei decid sa își petreacă o parte a timpului liber împreună. Nopțile nedormite, petrecerile extravagante și excesul de alcool cauzează moartea prietenei celei mai bune și în același timp fata directorului școlii. Ema intră într-un fel de depresie și ajunge în spital. Mai târziu, pe Ema si Brian, “un fel de ritual straniu” îi aduce “laolaltă în fiecare noapte în cimitirul nou de la ieșirea orașului”. Ea se simte în siguranță lângă el și când el o invită într-un fel de călătorie stranie în țara lui natală totul se schimbă.”

Mai multe infromatii despre carte si de despre Elena, puteti gasi pe blogul ei: https://elenacostea.blogspot.com/

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.