Destinatie Finala 5 3D, in cifre fatale

destinatie finala 5

destinatie finala 5

Daca pana in momentul de fata am asistat la disparitia cutremuratoare a 48 de personaje in doar patru filme, noul Destinatie Finala 5 3 D promite sa impresioneze prin noi si inspaimantatoare incidente fatale, din 2 septembrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov), Patria (Bucuresti si Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Premiera (Ploiesti) si Grand Mall Cinema (Satu Mare).

destinatie finala 5

Ca un scurt inventar al metodelor la care au apelat creatorii celebrei serii pentru a-si reduce la tacere mai toate personajele, in primele patru filme situatia se prezinta in felul urmator: 13 victime strivite, 10 decapitari, 8 decese in urma incendiilor sau exploziilor, 8 spintecari, 4 accidente de masina, o eviscerare si o strangulare. In ce masura vor creste aceste cifre in Destinatie Finala 5 3D, ramane de vazut din 2 septembrie, data la care fanii seriei vor putea urmari noul film in cinematografele din Romania.

In Destinatie finala 5 3D, Moartea este dezlantuita de premonitia unui om care isi salveaza colegii de la pieire, in momentul in care un pod suspendat sta sa se prabuseasca. Insa, exact ca in primele patru filme, acesti nefericiti nu ar fi trebuit sa scape cu viata si intr-o cursa cumplita impotriva timpului, supravietuitorii incearca cu disperare sa gaseasca o cale de a sfida planurile mortii. Si inca o data, se dovedeste ca indiferent unde incearca sa fuga, indiferent unde s-ar ascunde… Moartea nu poate fi pacalita.

O productie Warner Bros. Pictures/New Line Cinema, Destinatie Finala 5 3D este distribuit in Romania de MediaPro Distribution si poate fi vazut in premiera din 2 septembrie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov), Patria (Bucuresti si Craiova), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare).

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *