Atelier muzical by Cretzea @ Club Tralala

atelier muzical

atelier muzical

Joi seara in Club Tralala exista contextul perfect pentru a observa artisti la lucru. Atelierul Muzical presupune desenarea cadrului ideal in care se manifesta in acest prim episod, starring:

Nico de Transilvania

Nico de Transilvania este de origine romana dar locuieste de mai multi ani in Brighton – UK, devenind in ultimii ani din ce in ce mai apreciata pentru stilul ei propriu care imbina elemente de Swing, Electro si cu o foarte mare influenta de Balkan Beat. Acest stil ce debordeaza de energie si optimism, a propulsat-o pe Nico pe scenele multor evenimente si festivaluri din UK si nu numai: The Big Chill, Secret Garden, Bestival, Brighton Festival, Eurocultured, etc.

In Romania, Nico de Transilvania a mixat pentru prima oara anul trecut in cadrul evenimentului Solid Like Rock.

https://www.myspace.com/nicodetransilvania

Jurjak

Jurjak se ocupa de compozitie de film si muzica, a fost implicat in proiecte trip hop si nu jazz si a absolvit nu numai regia, ci si dreptul, in care este specializat in proprietate intelectuala. Interesant, nu?

In cadrul Atelierului Muzical, Jurjak apare intr-un performance live alaturi de Nutu Militaru ( chitara ) si Dan Nicolau ( trompeta ).

www.jurjak.com

Ah, si cum am zis si joia trecuta: this music comes for free!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.