CLSD2011 striga mobilizarea!Doar o saptamana in care te poti inscrie!

Cupa Liceelor la StreetDance 2011

Încă nu te-ai înscris la ediţia din acest an a Cupei Liceelor la StreetDance? Este timpul să o faci, pentru că mai ai doar o săptămână la dispoziţie! Şi dacă încă nu eşti convins, află că s-a dublat valoarea totală a premiilor. Acum, tu şi trupa ta puteţi câştiga premii, în cash şi produse, în valoare de 20.000 $. Cum te poţi înscrie: intră pe www.cupaliceelor.streetdance.ro şi completează formularul pentru judeţul în care se află liceul tău.

Data limită până la care trupele de liceeni se pot înscrie în cea mai cool competiţie de street-dance a ţării este 5 februarie 2011. Liceenii trebuie să-şi alcătuiască o trupă având minim 4 şi maxim 10 membri, alături de care să pregătească mai multe momente artistice respectând cerinţele impuse de organizatori şi disponibile pe website-ul oficial, la adresa https://cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/regulament/probe.html.
Apoi, nu mai este decât un simplu pas pentru ca trupa să intre în concurs: completarea formularului aferent judeţului de care aparţine liceul reprezentat.

Până în acest moment, peste 70 de trupe au spus “DA” provocării lansate de OneBeat Dance Studio şi partenerii săi. Acestea vor urca pe scenă în Bucureşti, Iaşi, Galaţi, Constanţa, Braşov şi Bistriţa, pentru a arăta că merită să-şi reprezinte liceul şi judeţul în Marea Finală Naţională, ce va avea loc pe 12 martie în Princess Club din capitală.
Sponsori ai evenimentului: ACA-Demia Group (www.aca-demia.ro), Laser Maxx (www.lasermaxx.ro), Hollywood Multiplex (www.hmultiplex.ro), Dor de Bucovina (www.dordebucovina.ro), Princess Club (www.princessclub.ro), School Friendly (www.schoolfriendly.ro), Kangol, Jukebox Travel (www.jukeboxtravel.ro), AVON (www.avoncosmetics.ro), agaphoto (www.agaphoto.ro), OneBeat Fashion, OneBeat Events, OneBeat Casting, StreetDance Camp 2011 (www.dancecamp.streetdance.ro).

Parteneri media: Music Channel (www.1music.ro), Radio 21 (www.radio21.ro), www.220.ro, Şapte Seri (www.sapteseri.ro), Teen Press (www.teenpress.ro), Status Pimp (www.statuspimp.ro), www.metropotam.ro, www.monden.info, Elevate (www.elevate.ro), www.calificativ.ro, www.anyplace.ro, www.tillate.com, www.hipmag.ro, www.radardemedia.ro, www.sofresh.ro, www.bronews.com, www.evenimente-bucuresti.ro, www.hiphopbog.ro, www.onlinestudent.ro, www.escoala.ro, www.diseara.ro, www.viatadeliceu.ro, www.presainblugi.com, www.scolidans.ro, www.UZR.ro, www.infodance.ro, www.dancenews.ro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *