Cefora Business School – inscrie-te la succes!

Cefora Business

Cefora Business

Esti un absolvent de liceu pasionat de afaceri?
Daca iti doresti sa fii mai mult decat un student obisnuit, pana pe 15 septembrie si 1 noiembrie se desfasoara inscrieri la programul CEFORA Business School cu o durata de 3 ani – “Responsabil Afaceri Comerciale si Marketing International” (Bac+3).

Asa cum stim cu totii, tinerii romani isi doresc cat mai multa experienta practica, dar sistemul de invatamant le ofera doar cunostinte teoretice care nu contribuie la gasirea unui loc de munca.

Pentru a acoperi acest gol, CEFORA Business School vine cu un sistem cu o durata de 3 ani, ca in facultatile din Romania, dar cu o imbunatatire absolut inovativa: formarea in alternanta, preluata dupa model francez. .

Practic, in primii 2 ani, studentii CEFORA beneficiaza de cursuri teoretice de specializare gratuite (2 saptamani/luna) in domeniul comercial si de un program de 8h/zi de practica remunerata (2 saptamani/luna) in cadrul departamentului de vanzari al unei companii gazda.

Al III-lea an de studii este la distanta, pe o platforma e-learning, cu 2 saptamani de seminarii cu prezenta obligatorie.

Astfel, tinerii au un loc de munca stabil, beneficiaza de un start intr-o cariera de succes si totodata obtin si o diploma recunoscuta international si dublu certificata de catre CEFORA si grupul ESA Paris – una dintre cele mai mari Scoli de Afaceri din Franta.

In plus, studentii care au absolvit deja 2 ani de studii universitare economice, pot urma doar al III-lea an la CEFORA (Bac+3) pentru diploma de Responsabil Afaceri Comerciale si Marketing International.

Tinerii mai au timp pana pe 15 septembrie si 1 noiembrie sa se inscrie la unul dintre programele de mai sus. Detalii despre burse gasiti pe site-ul scolii universitare CEFORA.

Recommended Articles

1 Comment

  1. sunteti niste neseriosi!!! am aplicat la voi, am fost la interviu, mi-ati dat mail ca am fost acceptata pentru etapa urmatoare si nu ati mai dat niciun semn! nu va pierdeti timpul cu cefora business school!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *