Breathelast implineste 5 ani!

by Miluta Flueras https://fb.com/miluta7

de Carina Canea – redactor

Pe 31 octombrie, trupa Brethelast aniversează 5 ani de activatate, urmând să sărbătorească aceasta printr-un concert comemortiv, ca parte a festivalului Dark Side Night 2.

Breathelast şi-a început activitatea în 2010… Aşa începea orice prezentare legată de viaţa rechinilor, până în momentul în care au început să ne recomande activitatea şi misiunea de a remodela, în funcţie de ce simţeam, sunetul şi direcţia formaţiei”, au afirmat reprezentanţii trupei.

În cadrul concertului, trupa va interpreta piese de pe albumul de debul, „Breathelast“, albumul fiind compus din şapte piese. La acesta se adaugă piesele trupei de pe albumul „Split in Out“, în colaborare cu Cap de Craniu, dar şi piese precum „The Flood“, sau „Maluri“.

1_Breathelast selftitledMembrii trupei anunţă că Alexandru Das, responsabilul pentru grafica materialului „Maluri“, dar si pentru a viitorului full length al trupei anunţat pentru 2016, se va ocupa de crerea unui videoclip sub formă de proiecţii şi flashback-uri din activitatea lor din ultimii 5 ani – ce va rula pe un ecran în timpul prestaţiei live, marcând astfel evoluţia trupei.

De asemenea, adevăraţii fani şi susţinători ai trupei se pot întoarce acasa cu tricouri marca Breathlast!

Mai multe detalii se pot gasi pe paginea de facebook DarkSideBookingAcademy.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *