La Caravana BookLand cartile au o viata sociala

bookland

bookland

După o călătorie de 9 săptămâni în 9 orașe din țară, Caravana BookLand se întoarce în București în perioada 1 noiembrie – 23 decembrie.

Ca noutate, ediția a II-a a târgului urban de carte va fi organizată sub forma unui turneu în toate cele 8 Mall-uri din oraș și va promova cartea alături de alte proiecte culturale timp de 8 săptămâni, începând cu 1 noiembrie în Liberty Center.

La doar 6 luni de la lansarea sa pe piață, BookLand, primul târg de carte organizat în Mall, a reușit să convingă peste 2,5 milioane de români că lectura poate deveni o activitate cel puțin la fel de plăcuta precum shopping-ul, jocul de bowling sau discuțiile libere la o cafea.

Cu vânzări de peste 20.000 de cărți în valoare de 80.000 de euro, târgul de carte urban BookLand își păstrează conceptul de târg inovator oferind servicii integrate editurilor, iar pe de altă parte, continuă investiția și dezvoltă noi direcții sub umbrela aceluiași brand, cum este deschiderea recentă a unei librării online (www.book-land.ro), culminând în prima parte a anului viitor cu deschiderea librăriei fizice BookLand Café.

Cititorii sunt invitați să viziteze primul târg, din turneul celor 8 Mall-uri, în Liberty Center (Str. Progresului nr. 151-171) și să intre în dialog cu cărțile aduse de BookLand și cele mai mari edituri românești, pentru că aici „și cărțile pot avea o viață socială”, spun organizatorii.

Orarul de vizitare al târgului: de marți, 1 noiembrie, până duminică, 6 noiembrie, între orele 10:00 – 22:00.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.