Bea Hopes (pictură murală) și Bucurie (compoziție audio) x Un-hidden Romania – intervenție artistică multidisciplinară în Iași

În continuarea celor două intervenții artistice realizate de Pisica Pătrată în Constanța și SANDi în Brașov, proiectul Un-hidden Romania se extinde în Iași. Cu susținerea Asociației Artipic, programul de regenerare urbană prin artă inaugurează o nouă lucrare multidisciplinară creată pentru spațiul public, realizată în coproducție de Bea Hopes (pictură murală) și Bucurie (compoziție audio).

Pictura murală realizată de Bea Hopes propune o antiteză între mediul real și cel virtual. Printr-o serie de elemente grafice și alăturări de culori, lucrarea invită trecătorii să descopere un fragment din melodia Mihaelei Runceanu, “E-adevărat, iubirea mea“.

Intervenția artistică este expusă în centrul orașului Iași, pe una dintre fațadele Hotelului Unirea. Scanând codul QR incorporat în lucrare, exploratorii urbani pot asculta compoziția audio creată pentru această lucrare de către artistul Bucruie: https://un-hidden.ro/bea-hopes-bucurie/

BEA HOPES

Bea Hopes locuiește și lucrează în Iași, ca mixed media artist și illustrative tattoo artist. Lucrările artistei pot văzute pe pereții din Iași, unde a creat picturi murale în cadrul proiectelor asociației Artipic, cum ar fi IndeZIDerabilii, RegenerARTe, Caravana de Artă Urbană, în colaborare cu Frag.menta.

BUCURIE

Inspirate de natură și de legăturile magice ale acesteia cu oamenii, producțiile muzicale ale lui Bucurie sunt o reprezentare a gândurilor și sentimentelor cele mai profunde și mai personale ale artistului.

De-a lungul timpului, a lansat numeroase materiale, independent pe Bandcamp, colaborând în același timp cu case de discuri consacrate precum Otaku, Stamp Records, feeder sound, Hubble Recordings, Sanguina, Honne Music, Depth Over Distance, Zebra Records și Abduction.

Fotografii de Ciprian Minea, Un-hidden Romania

Alătură-te programului și experimentează muzica și arta vizuală care modelează spațiile publice.

Urmărește programul Un-hidden Romania:
Website: https://un-hidden.ro
Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *