Balul primaverii in “Spiru”, pentru toate liceele


Balul Primaverii "Spiru" 2010

C. N. « Spiru Haret » invita toti liceenii la Balul Primaverii, pe 29 Mai, incepand cu orele 18.00, la Redactia Centrala « Teen Press », « Ecran Club », Sos. Grozavesti, Nr. 82.

Acest proiect se află deja la cea de-a doua ediţie, prima având loc anul trecut, pe 15 mai.
Ne adresam în principal tinerilor din C. N. „Spiru Haret“, însă aceasta nu este o condiţie obligatorie. Ideea a pornit de la faptul că toate balurile sunt făcute în locuri întunecoase şi lipsite de aer, unde liceenii nu pot interacţiona. Şi cum primăvara reprezintă anotimpul tinereţii, am ales ca evenimentul să aibă loc în aer liber, pe o muzică variată, potrivită tuturor gusturilor, incluzând momente de dans, teatru, reprezentaţii ale unor trupe formate tot din liceeni, karaoke, expoziţii de desene realizate de liceeni, strângere de haine, jucarii, rechizite pentru copii, cu ocazia datei de 1 iunie, ca anexă a proiectului, implicând astfel şi partea socială. Anul trecut am anexat un proiect de ecologie, anul acesta dorim să ajutăm un orfelinat.

O ambianţă perfectă în care tinerii să poată petrece timpul liber, împreună, pentru a se cunoaşte mai bine, pentru a socializa, pentru a descoperi interese comune. Un bal puţin diferit de noţiunea cu care am fost obişnuiţi.

Participantii se vor bucura de un program cat mai divers cu putinta, potrivit tuturor gusturilor si tuturor personalitatilor :

Warm-up;
• Dans artistic;
• Dans modern (street-dance) – trupa Jackpot, care apartine de OneBeat;
• Karaoke, cu numeroase premii
• Concert « Black Stain » şi «Arkham»;
• Teatru: UNATC;
• Momente de dans liber, pe o muzică variată

Biletele sunt in valoare de 10 lei. Pentru participantii din C. N. « Spiru Haret » acestea pot fi achizitionate din liceu, iar pentru cei din alte licee, pot achizitiona bilete direct de la intrare. Suma stransa din bilete, precum si hainutele, jucariile, si rechizitele adunate la intrare vor fi donate unui centru de copii, fapt ce face parte din politica Balului, avand in vedere ca anul trecut acesta a avut o coordonata ecologica.

In Bucuresti, programul este implementat de Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC), avand ca partener national BRD – Groupe Societe Generale si finantator EEA Grants. Parteneri locali: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Revista « Teen Press », Radio Romania Actualitati, Calificativ.ro, amdoar18ani.ro, Fundatia pentru tineret a Municipiului Bucuresti, Clubul Copiilor.

Recommended Articles

2 Comments

  1. credeti-ma e o mare porcarie asa cum a fost si anul trecut

    1. Eu nu am fost anul trecut dar mi s-a povestit ca a fost fain. Ce a fost in neregula?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *