Balul Bobocilor: ACS & FLLS te așteaptă la o seară plină de distracție!

[fsn_row][fsn_column column_style=”light” font_size=”16px” margin=”{#fsnquot;right#fsnquot;:#fsnquot;16px#fsnquot;,#fsnquot;left#fsnquot;:#fsnquot;15px#fsnquot;}” width=”12″][fsn_text]

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, alături de Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine organizează pe data de 8 noiembrie, începând cu ora 20, o nouă ediție a Balului Bobocilor, în clubul Princess.

Evenimentul îndeamnă bobocii să se distreze în cadrul unei petreceri, acesta fiind prilejul perfect pentru crearea unei atmosfere cât mai plăcute și mai animate, care să le ofere posibilitatea de a se cunoaște. Proiectul facilitează interacțiunile dintre studenții din anul întâi în vederea consolidării relațiilor dintre aceștia, dezvoltarea spiritului organizatoric și creșterea interesului cu privire la dezvoltarea personală și, bineînțeles, marcarea unui moment cheie în viața fiecăruia: începutul vieții de student.

Ediția din acest an a Balului Bobocilor devenit deja marcă înregistrată a Facultății de Automatică și Calculatoare aduce, ca în fiecare an, noi surprize: o petrecere cu o temă clasică, dar plină de eleganță și rafinament, cea a balului mascat. Studenții, în special bobocii, sunt invitați să își pună masca și să ia parte la un bal încoronat cu un concert inedit în prezența lui Skizzo Skillz. Petrecerea va urma să continue mult după terminarea momentului artistic și după ce măștile au fost date jos.

Facultatea de Automatică și Calculatoare se bucură de o însemnată expunere mediatică, iar Balul Bobocilor este unul dintre cele mai mari evenimente organizate în cadrul acesteia. În fiecare an întâmpină peste 750 de boboci, majoritatea dintre aceștia participând la bal. Prezența într-un număr atât de mare se datorează atât invitaților, interpreților, cât și locației care satisface de fiecare dată cerințele studenților. Din desfășurare nu lipsesc concursurile, tombolele și nici momentele surpriză.

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit, este mereu alături de studenți și oferă acestora un eveniment și o petrecere pe măsura așteptărilor pentru a celebra începutul vieții de student a celor mai mici dintre noi.

Poti gasi evenimentul si pe Facebook:  https://goo.gl/x4aNMm

 

 

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *