ArCa LuI nOe – Esuatii

Arca lui Noe - Esuatii

Duminică, 27 martie 2011, de la orele 19:00, în Club A (str. Blanari, nr 14), Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” în colaborare cu ARCA – Forumul Român pentru Refugiaţi şi Migranţi anunţă spectacolul de teatru „EŞUAŢII” ce are menirea de a face dreptate în rândul celor neînţeleşi, marginalizaţi sau în termeni populari « nebuni ». Acest eveniment marchează sfârşitul Săptămânii Europene de Acţiune Împotriva Rasismului (21 – 27 martie 2011).

„EŞUAŢII”, tragi – comedie de Carmen Cristiana Petrescu, in regia lui Alexandru Robert Nagy aduce in faţa publicului nişte nebuni frumoşi. Unii vor provoca silă, alţii controverse la nivelul constiinţei, alţii vor cerşi milă şi compasiune. Nici unul, însă, nu-şi va trăda credinţa. Ei vor refuza să fie pervertiţi şi manipulaţi pentru că sunt doar nişte bieţi, sărmani…eşuaţi.

Spectacolul „EŞUAŢII”, o productie G.I.T. “ArCa LuI nOe” Bucuresti, este prima parte dintr-o trilogie contemporană şi reprezintă un model justiţiar, prin insăşi tema abordată.

Din distributie fac parte:

Sabina Achim
Danile Ionescu
Victor Ţăpeanu
Adriana Bebu
Ana Maria Florica
Victor Alexandru Tunsu
Nicholas Caţianis

Pretul unui bilet la acest spectacol este de 10 lei, iar rezervarile se pot face prin sms la numarul unic 0740.134.163. Rezervarile se anuleaza daca nu sunt ridicate cu cel putin 20 de minute inainte de inceperea spectacolului.

21 Martie a fost declarata Ziua Internationala pentru Eliminarea tuturor formelor de Discriminare Rasista de Consiliul General al Natiunilor Unite ca urmare a asasinarilor a 70 demonstranti anti-apartheid in Sharpeville, Africa de Sud, in 1960. Anual in timpul saptamanii europene de actiuni mii de persoane se organizeaza pentru mai multa toleranta, drepturi egale si o sarbatorire a diversitatii europene. Actiunile variaza de la festivale rock si reggae, pana la curatarea peretilor de graffitti rasist.

ARCA-Forumul Român pentru Refugiaţi şi Migranţi este o organizaţie non-guvernamentală românească, apolitică şi neconfesională, cu caracter umanitar şi ecumenic, înfiinţată în anul 1998. Misiunea ARCA este de a sprijini împlinirea potenţialului fiecărei persoane care se refugiază, migrează sau se repatriază în România şi de a facilita integrarea acestora în societatea românească.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *