1 titlu, 2 zile, zeci de familii nevoiașe: Turneul de Baschet Interact

 

TURNEU POSTER

În perioada 14-15 martie, patru echipe se vor lupta pentru cupa și medaliile Turneului de Baschet Interact! Echipele vor fi formate din membrii ai clubului Interact, din toate colțurile țării. Turneul se va desfășura pe durata a două zile.

Sâmbătă, 14 martie, între orele 14 și 18, vor avea loc meciurile preliminare, iar Duminică, 15 martie, în intervalul 11-15, finalele. Atmosfera pe durata pauzelor va fi asigurată de Momentos, demonstrații de dunk, majorete și artiști surpriză!

Evenimentul va avea loc la sediul Federației Române de Baschet și reprezintă doar un prim pas într-o serie de evenimente ce au ca scop promovarea și strângerea de donații pentru proiectul Rotaract-Interact-Rotary Curtea Veche, Casa cu Dop. Donație minimă recomandată (se va achita la intrare): 15 lei

Organizatori: Rotaract Curtea Veche, Cluburile Interact Curtea Veche (Sfântul Sava, Mihai Viteazul, Goethe) și Rotary Club București – Curtea Veche.

Eveniment organizat cu sprijinul: Federația Română de Baschet, Baschet Club Alpha, Momentos, Revista LZR, Teen Press.

Despre proiect

Organizat de cluburile Rotaract, Interact și Rotary Bucuresti – Curtea Veche, Casa cu Dop este un proiect umanitar-ecologic, care își propune să construiască familiilor defavorizate din periferia Bucureștiului, locuințe sau anexe din materiale de construcție și ambalaje PET. Obiective precum reciclarea, recuperareea și reutilizarea capătă o dimensiune concretă, capabile de a schimba vieți. Rotary este cel mai mare club de voluntariat din lume, însumând peste 1,2 milioane de membri, toți lideri în domeniul lor de activitate, care promovează serviciul deasupra sinelui și în rândul tinerilor, prin programele Rotaract (pentru tinerii de succes de pana în 30 de ani) și Interact (pentru tinerii între 14 si 18 ani).

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *